La Diputació de València arriba a Fitur amb el lema “Pensat i Fet” i mostra els encants turístics dels municipis en risc de despoblació

Reprodueix vídeo

La Diputació de València arriba a Fitur amb el lema “Pensat i Fet”

La 43 edició de la Fira Internacional de Turisme, FITUR 2023, obria el dimecres 18 de gener les seues portes. Fins el diumenge 22 aquesta cita, que es celebra en Ifema Madrid, reuneix a 8500 participants amb presència de totes les comunitats autònomes, d’empreses i destins de 131 països, 90 d’ells amb representació oficial internacional. L’esdeveniment recupera pràcticament les xifres anteriors a la pandèmia de Covid-19 per a consolidar la recuperació del sector a nivell mundial.

L’estand de la Comunitat Valenciana també registra rècord de participació amb més de 500 coexpositors, entre empreses, entitats, municipis i marques. Ubicat al pavelló 7 compta amb 2050 m2. És un estand lluminós, ampli, d’inspiració mediterrània, que juga amb la llum del Mare Nostrum en tres moments del dia. És, a més, una proposta que aposta per la tecnologia per intentar traslladar al visitant a les nostres terres amb set grans pantalles de quatre metres d’altura i un espai immersiu 360 graus on es projecten imatges i aromes de diferents destins de la Comunitat.

Dins d’aquest espai expositiu, com diem, tenen cabuda totes les marques turístiques de la Comunitat com és València Turisme que amb un estand de 205 m2 compta amb la participació de 32 municipis i 5 mancomunitats. La Diputació de València ha celebrat el Dia de la Província en Fitur en la jornada inaugural on ha apostat pel lema i la campanya “Pensat i Fet” que engloba totes les experiències en una sola frase que ens defineix i que exporta al món el nostre esperit i la força dels elements que representen a la província.

 La gran novetat ha estat la presentació d’un catàleg amb més de 90 experiències turístiques de municipis en risc de despoblació. Una de les accions destacades del programa Fem Poble, impulsat el 2022 per les àrees provincials de Turisme i Desenvolupament Rural amb l’objectiu de crear productes turístics que activen l’economia local .

El programa Fem Poble té la intenció d’activar la població públic-privada per a dinamitzar turísticament aquestes poblacions. A més  només uns mesos s’han adherit 50 localitats i quatre mancomunitats.

Finalment participació de València Turisme no es circumscriu únicament a la tradicional oferta de sol i platja ni  de muntanya i turisme d’interior.

Sinó a múltiples àmbits als quals s’arriba fruit de la diversificació de l’oferta.

A més gran protagonisme és el que té el turismo valencià en aquesta cita amb prop de 200 països i regions de tot el món.

La Diputació de València arriba a Fitur amb el lema “Pensat i Fet”

Comarcal.TV

La Diputació de València arriba a Fitur amb el lema “Pensat i Fet”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés