La Diputació de València destina 82.000 euros per a projectes contra la violència de gènere entre els municipis adherits a la Xarxa a les Comarques Centrals

Reprodueix vídeo

Diputació subvencions contra violència gènere Comarques Centrals

L’àrea d’Igualtat Diputació de València aprova les subvencions d’enguany per a ajuntaments adherits a la seua Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

Les Comarques Centrals rebran més de 82.000 €  per posar en marxa programes de prevenció, formació i millora de la resposta contra el masclisme.

Per una banda, la Vall d’Albaida disposarà de 51.000 euros per a una dotzena d’ajuntaments. La Costera i la Safor disposaran de 20.500 i 16.500 euros respectivament per a cinc projectes; i la Canal rebrà poc més de 10.000 euros que arribaran a Enguera, Anna i Navarrés.

Pel que fa a les sol·licituds admeses per l’equip d’expertes i el personal tècnic de l’àrea d’Igualtat destaquen els projectes formatius en matèria d’igualtat i de detecció de conductes violentes contra les dones. A més hi ha  programes educatius de foment d’una comunicació basada en la visibilitat de la dona, també tallers per a incentivar la igualtat entre l’alumnat de centres escolars així com protocols i eines per al personal tècnic i polític contra la violència de gènere.

Finalment, recordar que la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València es va crear en novembre de 2018 i en l’actualitat compta amb 144 municipis adherits, més de la mitat dels ajuntaments de la província.

Diputació subvencions contra violència gènere Comarques Centrals

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés