La Diputació de València mediarà amb el Consell per a rellançar el projecte Valpark de Vallada i reindustrialitzar les comarques centrals

Reprodueix vídeo

Diputació rellança el projecte Valpark de Vallada

La Diputació de València mediarà amb les diferents conselleries que tenen competències per a reprendre el projecte del polígon Valpark de Vallada. I és que la corporació provincial creu en un projecte que serviria per anivellar la balança de la reindustrialització en el nord i el sud de la província. I també per generar ocupació en una zona que disposaria d’eixida directa al Corredor Mediterrani.

La zona industrial coneguda com Valpark compta amb més d’un milió de metres quadrats en el centre de la comarca de la Costera. Es situa en un entorn estratègic envoltat per la CV-35 i també  pel ferrocarril. Compta, a més, amb una via d’accés natural al Corredor Mediterrani en el tram València-La Encina, considerat prioritari per Europa. El projecte ofereix, per tant, sòl industrial al sud de la capital, on es dirigeix un 15% dels fluxos del Port de València. I ho fa sense que existisca una gran infraestructura de servei logístic en la zona.

Un altre dels atractius de la iniciativa és la disponibilitat de parcel·les de bona grandària. Vallada porta anys tractant de rellançar el seu entramat logístic. A hores d’ara ni tan sols ha aconseguit urbanitzar la mitat de l’espai disponible.

Diputació rellança el projecte Valpark de Vallada

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés