La Diputació de València millorarà la carretera CV-616 al seu pas d’Otos per donar prioritat al vianant

Reprodueix vídeo

La Diputació de València millorarà la travessia urbana d’Otos

La Diputació de València ha aprovat el projecte definitiu de condicionament i millors de la seguretat viària de la travessia d’Otos, CV-616. Actuació s’efectuarà del punt quilomètric 4,115 al 5,187 que es correspon amb el tram que travessa el casc urbà. Un pressupost proper al milió d’euros constat la importància d’aquesta obra que prioritza als vianants sobre els vehicles. Ja que redueix vials de circulació en alguns trams i opta per vies de plataforma única en altres, per a millorar la seguretat vial.

Un dels aspectes de millora que més notaran els veïns serà la configuració de la plaça del Llaurador, la principal del poble. Que guanyarà espai vianant ja que la via passarà de doble sentit de circulació a un. Una reducció que ajudarà a ordenar el tràfic rodat, disminuint també el pas de vehicles pesats per la zona, millorant així la imatge de la plaça. L’obra també condicionarà trams estrets i amb corbes de la travessia on actualment es fa difícil l’encreuament de dos vehicles. Un projecte tot ell que és una llarga reivindicació del poble i que s’espera puga començar abans que finalitze aquest 2024 per estar finalitzades en l’estiu de l’any que ve.

Personal tècnic del servei de projectes de la Diputació de València va oferir setmanes enrere una presentació del projecte als veïns en un acte celebrat al saló de plens de l’ajuntament.

La Diputació de València millorarà la travessia urbana d’Otos

Comarcal.TV

La Diputació de València millorarà la travessia urbana d’Otos

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés