La Diputació de València obri les jornades de formació i bones pràctiques per als càrrecs públics dels municipis

Reprodueix vídeo

La Diputació de València obri les jornades per als carrecs municipals

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha participat aquest dimarts en la primera sessió del Curs de formació d’acollida de càrrecs electes que organitza la corporació provincial. Més d’un centener d’alcaldes i regidors s’han inscrit en aquestes jornades orientades a reforçar i actualitzar els coneixements dels responsables locals.

El servici de Formació de la Diputació, encapçalat per Eva Navarrete, ha programat set sessions entre els mesos d’octubre i novembre. Que es desenvoluparan a les vesprades en la Sala d’actes del MuVIM, el museu de la Diputació. L’oficial major de la corporació provincial, Juan Jiménez, és el coordinador d’un curs que ha arrancat amb la conferència de la catedràtica de Comunicació Política de la Complutense de Madrid María José Canel.

Així, les següents jornades es centraran en assumptes com el règim jurídic de les entitats locals, amb els seus drets i deures. La contractació i sostenibilitat en l’administració pública, tenint en compte els ODS de l’Agenda 2030 i la gestió dels fons Next Generation. Un model de ciutat o poble més amable amb especial atenció a l’urbanisme i les activitats i serveis públics; el control i execució dels pressupostos municipals; els riscos de la corrupció i la lluita contra el frau; i les polítiques d’innovació i bon govern.

Tanmateix, entre els ponents que abordaran estes matèries destaquen habilitats nacionals i caps de servei de diferents ajuntaments. També es comptarà amb la participació d’altres experts com el director de l’Agència Valenciana Antifrau, Joan Llinares; o el doctor en Dret Rafael Jiménez Asensio.

La Diputació de València obri les jornades per als carrecs municipals

Comarcal.TV

La Diputació de València obri les jornades per als carrecs municipals

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés