La Diputació es suma al Dia Internacional per la Igualtat Salarial i col·laborarà amb les empresàries valencianes

Reprodueix vídeo

La Diputació es suma al Dia Internacional per la Igualtat Salarial

La Diputació de València s’ha sumat aquest dijous a la celebració del Dia Internacional per la Igualtat Salarial. La corporació ha participat en un acte organitzat en la plaça de l’Ajuntament de València per l’Associació d’Empresàries, Directives i Professionals de la capital, EVAP. Que ha comptat amb diferents activitats de conscienciació per a denunciar que la bretxa salarial per raó de sexe continua existint.

Segons les dades de l’EPA, Enquesta de Població Activa, les dones cobren una mitjana de 4.300 euros menys de salari mitjà. Un 18,6% que no és gens menyspreable. A més, a aquesta jornada reivindicativa es sumaren altres autoritats com la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé; la secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat, Asunción Quinzá i l’alcaldessa de València, Maria José Catalá.

Tanmateix, durant l’encontre, les representants d’EVAP van convidar a Natàlia Enguix, vicepresidenta 1a i responsable d’Igualtat a assistir a la gala dels premis que l’associació atorga. La finalitat és reconèixer públicament a dones empresàries, professionals o directives que destaquen per la seua tasca en diversitat, integritat i professional. Una cita que tindrà lloc al mes d’octubre.

La Diputació es suma al Dia Internacional per la Igualtat Salarial

Comarcal.TV

La Diputació es suma al Dia Internacional per la Igualtat Salarial

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés