La Diputació escolta les necessitats de l’associació Adiem d’Ontinyent per a ampliar l’atenció a persones amb malaltia mental

Reprodueix vídeo

La Diputació escolta a ADIEM

La Diputació de València mantindrà la seua col·laboració amb l’Associació per a la defensa i integració del malalt mental (Adiem). Actualment l’entitat presta atenció a més d’un centenar de persones a la Vall d’Albaida i municipis de la Costera, i que pretén ampliar el servei i reduir la llista d’espera atenent nous usuaris. Així ho avancen la vicepresidenta primera, Natalia Enguix, i la diputada de Benestar i Inclusió Social, Imma González. Un anunci fet després de la reunió mantinguda amb el president d’Adiem, Vicent Sanchis, i el gerent Jaume Ferrándiz.

Altres propostes, en paraules del president d’Adiem es centren, principalment en actualitzar les ajudes que es venen rebent de la Diputació tant en matèria de transport com en el programa SAI d’acompanyament integral a persones amb malaltia mental. Així com també xicotetes millores d’equipament en les instal·lacions d’Adiem a Ontinyent.

Les responsables provincials han pres nota de les propostes realitzades per Adiem. També han posat en valor el treball que realitza l’associació en desenes de municipis valencians. La Diputació porta anys ajudant amb aportacions econòmiques i un vehicle per a poder traslladar als usuaris des dels diferents municipis fins a les instal·lacions d’Ontinyent.

La Diputació escolta a ADIEM

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés