La Fira Comercial i Gastronòmica torna aquest cap de setmana a la Pobla del Duc amb 44 expositors i quasi una trentena d’activitats

Reprodueix vídeo

La Fira Comercial i Gastronòmica torna a la Pobla del Duc

La Pobla del Duc celebra aquest cap de setmana, dl 6 al 8 d’octubre, un dels esdeveniments més esperats de l’any, la Fira Comercial i Gastronòmica que arriba ja a la seua setzena edició. Enguany reuneix a 44 expositors entre activitats comercials, econòmiques i associacions i entitats locals. I a més es programen quasi una trenta d’activitats de tot tipus entre actuacions, degustacions, desfilades, música, jocs infantils i rutes.

La cita alçarà el teló el divendres a les vuit i mitja de la vesprada amb el lliurament dels premis Fidelitat i la inauguració oficial de la Fira al saló d’actes de l’ajuntament.

A continuació, una cercavila de la banda jove de la Unió Musical de la Pobla amb exhibició del grup local de danses “Espart i Veta” i de Ballet Master d’Ontinyent amb la colla de xirimiters i tabaleters Fa-Ressol en la plaça de l’església per calfar l’ambient festiu. Per la nit aquests grups oferiran diversos espectacles.

El dissabte s’obri a les nou del matí amb la “Ruta de les Heretats” de 10,5 quilometres de recorregut. A les 12 el grup Trobadorets actuarà al carrer Nou. Per la vesprada es succeiran un taller infantil sobre la història de l’austronàutica; batukada, bingo a càrrec dels festers 2024 i el concert de pop-rock de “Second Coming”. Ja de nit hi haurà altre concert, aquest tribut a Nino Bravo i dj Obix a la una de la matinada.

El diumenge les activitats s’enceten a les 10 i mitja amb “Roda la Vall” ruta cicloturista als refugis militars. Per als més menuts s’han preparat jocs i castells inflables al carrer Ausiàs March. I, a més, els amants dels cavalls gaudiran de l’exhibició de munta i doma en la ronda Nord. De vesprada serà la desfilada de moda amb roba infantil, trages de comunió i noves tendències. Seguidament les danses acomiadaran la fira encara que a les onze l’associació Sants de la Pedra organitza una discomòbil.

Pel que fa a la fira en si els estands obriran el dia de la inauguració de vuit a 11 i dissabte i diumenge de deu del matí a dos i de cinc a deu de la nit. A més per les compres efectuades es poden obtindre regals i participar en sortejos diaris.

La Fira Comercial i Gastronòmica torna a la Pobla del Duc

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés