La Fira de Setembre de Canals celebra la seua tradicional cita de folklore valencià amb la mostra de danses organitzada pel grup local Canyamars al Pavelló Ricardo Tormo

Reprodueix vídeo

Canals celebra la mostra de danses valencianes

Després de cites festives, infantils i més populars, tocava retre homenatge a les nostres arrels i al folklore valencià amb la tradicional Mostra de Danses que cada any organitza el grup Canyamars de Canals dins de la Fira de Setembre. I que enguany s’ha celebrat al Pavelló Ricardo Tormo assegurant així que la pluja no entelés la cita. Va ser el diumenge dia 17 a les set i mitja de la vesprada. Davant d’un públic desitjós de gaudir de les danses, la música que l’acompanya i dels cants i les lletres de la nostra terra.

I es que es tracta del ball que representa als canalins i canalines. Una peça estrenada pel Grupo Canyamars en 2005 i recuperada pel grup “Sarao” gràcies a Doña Rosario, filla predilecta de Canals.

Juntament al Dotze i U de Canals, també completarem la bonica exhibició de balls tradicionals valencians L’U d’Ador, el Bolero de la Torre, Alacantina, Masurca i l’U d’Antella.

Així la Mostra de Danses de Canals és, un any més, un bona oportunitat per a posar en valor la lluita per la cuida i l’estima de la cultura i tradició valencianes.

Canals celebra la mostra de danses valencianes

Comarcal.TV

Canals celebra la mostra de danses valencianes

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés