La Fira de Xàtiva s’acomiada amb actes massius, més visitants i xifres de negoci prepandèmia

Reprodueix vídeo

Cloenda de la Fira de Xàtiva

En la nit del diumenge 20 d’agost Xàtiva baixava el teló a la seua Fira d’Agost.  Ho feia en la Murta primer amb l’acte d’acomiadament de la Reina, Reyes Camarasa i la seua Cort d’Honor i el posterior espectacle de cloenda “Me cuesta tanto olvidarte. Homenatge a Mecano”. Una edició, aquesta del 2023, que ha comptat amb actes massius i xifres de negoci prepandèmia. I és que a aquesta festa, l’Ajuntament de Xàtiva dedica 1,2 milions del seu pressupost. I es calcula en 22 milions el retorn econòmic que deixa d’esdeveniment a la ciutat.  Una fira amb cites que han registrat un excel·lent aforament com els més de 3.000 espectadors que en la nit del dissabte van poder gaudir de l’actuació de Fangoria. Al seu torn de paraula, l’alcalde Roger Cerdà també es mostrava satisfet a l’hora d’avaluar el transcurs d’aquesta edició.

Bons resultats també s’han registrat a les novetats com el bus llançadora que ha connectat els aparcaments del polígon i tanmateix la sonorització de tot el Reial.

Una Fira on ha brillat amb llum pròpia Reyes Camarasa i com no, totes les seues Dames i també els acompanyants. Una Reina que s’emocionava al recordar la intensa setmana viscuda.

L’Himne regional va donar per conclòs l’acte protocol·lari.  La comitiva ocuparia seguidament els seus seients. Ho feia pera  ser testimoni,  a l’igual que el públic que abarrotava la Murta de l’espectacle de cloenda de la Fira d’Agost “Me cuesta tanto olvidarte”. Un concert homenatge a Mecano, el grup més important del pop espanyol.

Cloenda de la Fira de Xàtiva

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés