La Fira d’Ocupació, organitzada pel Rotary Club Xàtiva ompli d’activitat la Casa de Cultura amb una zona d’estands i diferents xerrades i taules redones

Reprodueix vídeo

Èxit Fira d’Ocupació Rotary Club Xàtiva

La Fira d’Ocupació, organitzada pel Rotary Club de Xàtiva ha omplert aquest dijous i divendres d’activitat la Casa de la Cultura amb una zona d’estands i una quinzena de xerrades i taules redones. Totes han girat entorn a la recerca d’oportunitats en el món laboral. Una Fira, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva, Adexa, Xacex i Caixabank. La inauguració va comptar amb els parlaments del president del Rotary, Antonio Giraldos; l’expresidenta Pepa Esparza, l’alcalde, Roger Cerdà i José Ibáñez, Governador del Districte 2203.

La zona d’estands, ubicada al pati de la Casa de Cultura va comptar amb una vintena de participants i un espai per a entrevistes.

Ací es donaren cita empreses, associacions, administracions públiques, entitats, formació, cossos de seguretat. Totes compromeses amb l’activació i impuls de l’ocupació en la comarca com és el cas del Pacte Costera-Canal.

Un pacte territorial que també seria partícip en la taula redona sobre l’ocupació pública, una oportunitat per a tota la vida, junt a Policia Local, Nacional i Guàrdia Civil i l’Ajuntament de Xàtiva. Un consistori que a les últimes legislatures també ha promogut tot tipus de plans d’ocupació. La capital de la Costera ha tingut des del 2015 una evolució positiva de l’atur. S’ha reduït entorn del 36% el que es tradueix en 1400 persones però encara continuen havent segments de la població problemàtics com és el cas dels joves.

Dins de l’administració pública i amb gran eixida laboral trobem la Guàrdia Civil.

Com centre d’FP de referència, la Costera de Xàtiva, no podia faltar a la cita per donar a conèixer la seua formació, sempre vinculada al territori.

La comentada FP Dual en Impressió Gràfica ha estat impulsada per les plantes d’Hinojosa Pacakaging Xàtiva i Cartonajes Bernabeu. Aquesta companyia de marcat arrelament a la ciutat també va comptar amb un estand a la fira.

I per a ells per a les persones de la zona que busquen treball va estar dirigida aquesta Fira.

Com veiem aquesta iniciativa, malgrat ser una primera edició ha tingut una gran acceptació tant per part del públic en general com d’empreses interessades.

Èxit Fira d’Ocupació Rotary Club Xàtiva

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés