La Fira d’Ontinyent comptarà amb 39 atraccions, 200 paradetes i l’actuació del grup nominat als Latin Grammy “Plena 79 Salsa Orchestra”

Reprodueix vídeo

Una oferta molt atractiva per a la Fira d’Ontinyent

El que ha estat enguany el primer grup europeu de salsa nominat als Latin Grammy, els valencians “Plena 79 Salsa Orchestra” encapçala enguany el cartell d’OntiFira, l’espai de música i gastronomia. Un espai que comptarà amb un total d’11 grups musicals i d’js i alhora quatre establiments hostalers. Aquest és altre dels atractius de l’edició d’enguany de la Fira de Novembre d’Ontinyent que destaca per la gran varietat de l’oferta.

La programació s’obrirà divendres 17 a les 19 hores amb l’acte inaugural a l’aparcament de la Sala Gomis. Inclourà la lectura del privilegi reial a càrrec d’Imma Llinares i una posterior cercavila amb la Trocamba Matanusca i animació. Posteriorment a les vuit i mitja serà moment de gaudir de l’actuació de “Plena 79 Salsa Orchestra”.

El dissabte per Ontifira passarà el grup Limbotheque i els djs Beat Louder, Rachid Sarrió i Don Flúor. El diumenge els grups Soulomonics, Black Band, Himnóticos i djs José Rubio i dilluns, Eva Romero Trio, a les 13 hores, coincidint amb el I Concurs de Coca de Fira. Pel que fa a les atraccions es trobaran 39 en total.

També es comptarà amb 40 castes amb jocs de tir i gastronomia i 200 paradetes al voltant del recinte.

També es recordava que de divendres a diumenge de 10 a 22:30 hores en l’Avinguda d’Albaida i el carrer José Iranzo estaran repartits els 400 vehicles de Firauto. I un any més tindrà lloc la iniciativa “Fira Inclusiva” sense música ni soroll. Serà diumenge i dilluns de 10 a 15 hores.

Una oferta molt atractiva per a la Fira d’Ontinyent

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés