La Fira i Festes 2023 de Gandia es salda amb èxit de participació massiva i sense incidents

Reprodueix vídeo

Una Fira i Festes de Gandia amb massiva participació

La Fira i Festes de Gandia 2023 es salda amb un èxit rotund de participació i sense incidents destacables. És la principal conclusió després de les primeres valoracions que s’han fet per part dels responsables municipals.

Un agraïment també extensible a les brigades de neteja i seguretat.

Satisfacció per l’èxit de la Fira d’aquest any, que com sempre posa en valor treball del departament de Cultura, serveis bàsics i altres com la Policia. I és que pel que fa a la seguretat, malgrat la massiva assistència, no hi ha hagut incidents destacables. Tot gràcies al dispositiu policial que ha donat resposta a totes les necessitats i la coordinació amb la Policia Nacional ha permès arribar a totes les parts de la ciutat perquè s’haja pogut gaudir amb total normalitat de la Fira.

Pel que fa a les xifres, 7.000 persones van participar en les activitats organitzades al María Enríquez. 8.500 al parc de la Festa. 17.000 a la plaça del Mosset i més de 4.000 van acudir als concerts de la Marquesa a més del Teatre Serrano que va congregar altres 2.000 persones més en diverses activitats.

Si parlem dels actes de carrer, es calcula que van ser gairebé 6.000 persones les que van gaudir d’aquests espectacles mentre que 3.000 ho van fer dels diferents concerts a les places.

Una altra xifra que destaca son les més de 10.000 persones diàries que van visitar la Fira o els mercats temàtics.

Una Fira i Festes de Gandia amb massiva participació

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés