La Fira i Festes de Gandia 2022 que ja compta amb cartell oficial serà la més llarga de la història

Reprodueix vídeo

Fira i Festes de Gandia d’enguany, Any Jubilar en honor a Sant Francesc de Borja, serà la més llarga de la història. Tant es així, que comptarà amb una ampla programació dirigida a tots els públics. Les activitats començaran el 22 de setembre i el gruix es desenvoluparà del 30 de setembre al 3 d’octubre.

Una Fira que ja té cartell dissenyat per Cristina Jordà, llicenciada en Belles Arts, en l’especialitat de Disseny i Multimèdia per la UPV. Un cartell que reflexa la diversitat en totes les seues vessants: afectiva, sexual i de gènere.

El 23 de setembre tindrà lloc l’obertura del recinte firal i el primer concert amb grups locals al Parc de la Festa. Els  concerts continuaran el 24 i el 25 amb Monsterrat Martí, filla de la Caballé, en la plaça Major. A més, s’han programat cinc concerts al parc de la Festa.

També s’han establert quatre zones de teatre de carrer i espectacles de major format com “Percepcions” de la companyia Bivouac pera l’acte inaugural el 30 de setembre. El 3 d’octubre es dedica, de manera especial, al tancament de l’Any Jubilar amb espectacles musicals i pirotècnics i amb un acte cívic al Palau Ducal. Alhora hi haurà en diferents espais tres exposicions entorn a la figura de Sant Francesc de Borja.

Per últim, enguany es comptarà amb banda especial de Tio de la Porra formada per xiquets i xiquetes. La Fira de les tradicions tindrà com a novetat la trobada de bandes musicals de la Safor amb  més de 20 bandes que desfilaran per la ciutat. Altres aspectes destacats seran la Fira de la Gastronomia, la Fira al Palau, la Fira de l’Esport i l’Associativa.

Fira i Festes de Gandia 2022

Comarcal.TV

 

Presentació Cartell Fira i Festes 2022
Presentació Cartell Fira i Festes 2022

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés