La foguera Sèneca-Autobusos aconsegueix el Premi del Públic de ‘La Colla’

La foguera Sèneca-Autobusos aconsegueix el Premi del Públic

 

La foguera Sèneca-Autobusos aconsegueix el Premi del Públic

Des del dimecres 21 de juny, els usuaris i usuàries del web d’À Punt han votat entre deu candidates infantils i, aquest monument ha sigut declarat favorit per votació popular, amb un total de 773 vots.

Es tracta d’una foguereta, «Òptikus», que reflexiona sobre els drets i els valors de la infantesa i com aquests passen per la integració dels xiquets i les xiquetes en un món diferent, on tots i totes tinguen oportunitats, siguen d’on siguen i amb diferents capacitats. La clau per a ser més feliç no està a aconseguir-ho tot sense esforç, sinó aprenent a valorar les xicotetes coses del dia a dia. És imprescindible gaudir del camí per a poder celebrar la meta.

La Colla d’À Punt ha de ser el punt de trobada per a la felicitat dels xiquets i les xiquetes, amb el foment de la integració i la defensa d’un món igual per a tots i totes.

A més del premi, dotat amb 1.000 euros, aquesta comissió s’emportarà un estandard que reconeix la fita. Aquesta vesprada l’audiència d’À Punt podrà conéixer el monument infantil més popular en el programa Fas festa.

A més està activa la votació per al premi del públic À Punt per a les Fogueres grans. Poden accedir des del web: www.apuntmedia.es/fogueres. Finalment l’estandard i el xec els donaran des del programa Podríem fer-ho millor.

La foguera Sèneca-Autobusos aconsegueix el Premi del Públic

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés