La Font de la Figuera acull el dissabte 20 de maig la X Mostra Terres dels Alforins amb la presència de 15 bodegues

Reprodueix vídeo

La Font de la Figuera acull la X Mostra Terres dels Alforins

Aquest dissabte 20 de maig regressa un esdeveniment molt volgut pel públic valencià, la Mostra de Terres dels Alforins. Una edició, que acull enguany la Font de la Figuera, molt especial per diversos motius. En primer lloc perquè es compleixen 10 anys d’aquesta cita que fa peregrinar fins aquest màgic territori a milers de persones cada anys. En segon lloc perquè Terres dels Alforins creix i 5 bodegues es sumen enguany a l’associació. Detalls d’una mostra que enguany s’ha presentat en l’espectacular  marc del Mercat de Colón de València.

Bodegues que es sumen a les ja conegudes Celler del Roure, Cooperativa Sant Pere, Rafael Cambra, Arráez, Enguera, Los Pinos, Los Frailes, Daniel Belda, Clos Cor Vi i la Viña totes emmarcades en el triangle màgic que conformen Moixent, la Font de la Figuera i Fontanars dels Alforins. Els vins més representatius de cadascuna d’elles seran la pedra angular sobre la que es construisca una jornada inoblidable. Molts d’eixos vins són els responsables de que la crítica especialitzada a nivell mundial fixen contínuament la seua mirada en  aquesta zona productora de la Denominació d’Origen València.

A més el seu poder d’atracció ha fet que s’haja convertit en destí enoturístic per a milers d’amants del vi cada setmana.

La cita d’aquest dissabte a la Font de la Figuera s’enceta a les 11 del matí i es prolongarà fins les 19:30 hores. La Mostra funciona amb el sistema de tiquets; un primer tiquet de 10 euros amb cinc degustacions i la copa serigrafiada de regal i per als que vullguen repetir hi haurà un segon tiquet, ja sense copa, per 5 euros i tres degustacions. També es poden adquirir les entrades online, en 5bseleccion.es I com ja és habitual els vins s’acompanyaran amb l’oferta gastronòmica de la zona i molt música.

Finalment hi haurà arròs al forn i gaspatxos i les dues carnisseries de la Font oferiran formatges artesans i oli d’oliva del territori i s’han programat dos actuacions: pel matí serà el torn de la banda de música de la Font i Malvasia Cover Band i per la vesprada Lulú y los Tigretones. Un dia màgic que envairà el centre de la Font de la Figuera.

Així mostra per posar en valor la tradició vitivinícola de Terres dels Alforins i la bellesa i singularitat dels seus paisatges; uns paisatges de vins.

Comarcal.TV

La Font de la Figuera acull la X Mostra Terres dels Alforins

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés