La Font de la Figuera ha celebrat el Mig Any Fester de Moros, Cristians i Contrabandistes amb un seguit d’actes i una gran desfilada, malauradament, passada per aigua

Reprodueix vídeo

La Font de la Figuera ha celebrat el Mig Any Fester 

La Font de la Figuera ha celebrat, aquest passat cap de setmana del 8 i 9 de juny, el Mig Any Fester de Moros, Cristians i Contrabandistes. Per a aquesta ocasió, des de la Confraria i Junta de Festers de Santa Bàrbara s’organitzaren un seguit d’actes per a fer més gran l’efemèride.

Arribat el mes de juny, arriba també l’anunci de les festes de 2024. Que tindran lloc els dies 6,7 i 8 de desembre. Quan any rere any els carrers s’omplin de música, festa i color removent els sentiments de tots els fontins i fontines.

Així la jornada del dissabte començava amb una gran despertà pels carrers de la població amb inici i final a la Plaça Major. Des d’aquest mateix punt, al migdia s’iniciava una cercavila per a assistir al lliurament dels premis del XX Concurs Escolar de Dibuix Escolar Mig Any Fester.

Un maridatge als Jardins del Verdoso acompanyat de música festera al que seguiria la Gran Desfilada del Mig Any Fester.

Però amb qui no comptava ningú, entre tanta alegria per tornar a desfilar pel carrers del poble, era amb la pluja. Que feia acte de presencia a mitjan part de l’esdeveniment i encara que la majoria eren positius…

L’oratge va decidir el fi de festa… carrers banyats i fins l’endemà diumenge quan tindria lloc la missa d’acció de gràcies a Santa Bàrbara – de qui més d’un se’n recordaria per allò de que sols ho fem quan trona – i després, amb la romeria i l’ofrena de flors fins l’ermita, es posaria el punt i final al Mig Any Fester 2024 a la Font de la Figuera.

Comarcal.TV

La Font de la Figuera ha celebrat el Mig Any Fester 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés