La Font de la Figuera obrirà el programa “Birding per l’Interior” basat en el turisme d’observació d’aus i impulsat per la Diputació

Reprodueix vídeo

La Font de la Figuera obrirà el programa “Birding per l’Interior”

La Diputació de València ha posat en marxa ‘Birding per l’Interior’, un programa que reforça l’impuls del turisme d’interior a la província i que desenvolupen conjuntament empreses valencianes especialitzades en l’observació d’aus. El proper 21 d’abril, la Font de la Figuera obrirà aquest programa que s’allarga fins al 9 de novembre i on participen 10 municipis. L’objectiu no és altre que atraure visitants a pobles d’interior i en risc de despoblació. A través de la posada en valor d’un patrimoni comú com són les aus típiques d’aquestes zones a través del descobriment de diferents punts d’interés ornitològic.

Així, cada experiència constarà d’una breu presentació sobre el turisme ornitològic i com es desenvolupa a la província de València i en la resta de la Comunitat Valenciana. Seguida de la realització d’una ruta ornitològica guiada per l’entorn del municipi seleccionat. L’activitat es complementarà amb una altra experiència relacionada amb l’oferta turística local, com pot ser la degustació de productes tradicionals.

Tanmateix el programa està dirigit per professionals del sector, que coordinaran i dinamitzaran les experiències ‘birding’ programades. Encara que cada municipi aportarà l’activitat complementària i la col·laboració dels tècnics municipals.

La Font de la Figuera obrirà el programa “Birding per l’Interior”

Comarcal.TV

La Font de la Figuera obrirà el programa “Birding per l’Interior”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés