La Fundació Campus Ontinyent atorga els primers premis d’investigació en Infermeria i Ciències de l’Activitat Física i Esport dotats amb 4000 euros

Reprodueix vídeo

Premis investigació Ontinyent

Premis investigació Ontinyent

La Fundació Universitària Campus d’Ontinyent ha lliurat els primers premis d’investigació en l’àmbit d’Infermeria i de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

En concret els projectes guardonats estudiaran les conseqüències de la pandèmia en les infermeres i les barreres que tenen les adolescents per a practicar esport.

El premi ascendeix a 4000 euros, sent entre els de major dotació econòmica dels convocats per a la investigació en tota Espanya.

La fallada del jurat, anunciat per l’alcalde, premiava en primer lloc el projecte “la pràctica físic-esportiva de les adolescents en la zona rural de la Vall d’Albaida: intencions futurs i barreres” de David Parra.

 En Infermeria s’ha premiat el treball “Comunicació, emocions i salut ocupacional en les infermeres durant la pandèmia de la Covid-19: cuidant al qui cuida, diagnòstic i proposta d’intervenció en infermeres” presentat per Mari del Carmen Giménez.

Recollia el premi, el degà de la Facultat d’Infermeria, Antoni Mirelles.

 Els resultats de l’estudi preveuen establir el disseny de polítiques i actuacions que repercuteixen en la millora de la qualitat de vida.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés