Ontinyent atorga els premis per a la investigació

Reprodueix vídeo

La Fundació Campus Ontinyent atorga els primers premis per a la investigació en Infermeria i Ciències de l’Activitat Física i Esport dotats amb 4000 euros.

La Fundació Universitària Campus d’Ontinyent ha lliurat els primers premis d’investigació en l’àmbit d’Infermeria i de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. En concret els projectes guardonats estudiaran les conseqüències de la pandèmia en les infermeres i les barreres que tenen les adolescents per a practicar esport. El premi ascendeix a 4000 euros, sent entre els de major dotació econòmica dels convocats per a la investigació en tota Espanya.

En primer lloc, la fallada del jurat premiava el projecte “la pràctica físic-esportiva de les adolescents en la zona rural de la Vall d’Albaida; intencions futurs i barreres” de David Parra.

Pel que fa Infermeria, s’ha premiat el treball “Comunicació, emocions i salut ocupacional en les infermeres durant la pandèmia de la Covid-19: cuidant al qui cuida, diagnòstic i proposta d’intervenció en infermeres” presentat per Mari del Carmen Giménez. Recollia el premi, el degà de la Facultat d’Infermeria, Antoni Mirelles.

Finalment, els resultats de l’estudi preveuen establir el disseny de polítiques i actuacions que repercuteixen en la millora de la qualitat de vida de les infermeres, de l’enfortiment del sistema sanitari i per tant, en la qualitat de la cura.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés