La Gala del Comerç organitzada per Soc Ontinyent Serveis i Comerç aconsegueix recaptar 1650 euros per a l’Associació contra el càncer ANIMA

Reprodueix vídeo

La Gala del Comerç Soc Ontinyent

La van poder seguir en directe per aquesta casa i certament Gala del Comerç solidària organitzada per l’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent, SOC, va estar tot un èxit.

A més de donar a conèixer l’oferta comercial, SOC ha volgut ajudar a l’associació local contra el càncer, Anima, i ha aconseguit replegar 1650 euros. La iniciativa, tenia lloc el passat dissabte 15 d’octubre amb la participació del presentador i comunicador Eugeni Alemany.

Fins a 700 persones va poder gaudir de l’espectacle in situ però tants altres ho van poder seguir en directe per la Televisió Comarcal.

Fins a 25 establiments van participar, directa o indirectament, en l’acte organitzat per SOC, que com a associació comercial, treballa per a impulsar el comerç local i de proximitat, un fet que s’ha esdevingut clau per a l’economia d’Ontinyent.

Per la seua banda l’associació Anima Ontinyent ha agraït el gest altruista ja els beneficis econòmics obtinguts aniran destinats a les persones usuàries i familiars.

Comarcal.TV

La Gala del Comerç Soc Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés