La Gala del Comerç organitzada per Soc Ontinyent Serveis i Comerç aconsegueix recaptar 1650 euros per a l’Associació contra el càncer ANIMA

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

La Gala del Comerç Soc Ontinyent

La van poder seguir en directe per aquesta casa i certament Gala del Comerç solidària organitzada per l’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent, SOC, va estar tot un èxit.

A més de donar a conèixer l’oferta comercial, SOC ha volgut ajudar a l’associació local contra el càncer, Anima, i ha aconseguit replegar 1650 euros. La iniciativa, tenia lloc el passat dissabte 15 d’octubre amb la participació del presentador i comunicador Eugeni Alemany.

Fins a 700 persones va poder gaudir de l’espectacle in situ però tants altres ho van poder seguir en directe per la Televisió Comarcal.

Fins a 25 establiments van participar, directa o indirectament, en l’acte organitzat per SOC, que com a associació comercial, treballa per a impulsar el comerç local i de proximitat, un fet que s’ha esdevingut clau per a l’economia d’Ontinyent.

Per la seua banda l’associació Anima Ontinyent ha agraït el gest altruista ja els beneficis econòmics obtinguts aniran destinats a les persones usuàries i familiars.

Comarcal.TV

La Gala del Comerç Soc Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés