La Generalitat amplia a tots els sectors econòmics l’ajuda de 300 euros per als autònoms i prorroga el termini fins al 29 de juliol

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Generalitat ajudes autònoms fins al 29 juliol

La Generalitat amplia a tots els sectors econòmics l’ajuda de 300 euros per als autònoms i prorroga el termini fins el 29 de juliol.

En a penes quatre dies des de l’obertura es van rebre quasi 60.000 sol·licituds de cita prèvia el que revetla l’acceptació de la mesura i ara la Generalitat Valenciana ha anunciat l’ampliació a tots els sectors econòmics de l’ajuda directa de 300 euros per a persones autònomes.

Dins del Pla Reactiva, l’ajuda vol pal·liar l’increment dels costos energètics derivats de la invasió d’Ucraïna per Rússia i la pròrroga del termini de sol·licitud de la mateixa fins el 29 de juliol.

L’ajuda s’abonarà en un únic pagament a aquelles persones físiques que tinguen el seu domicili fiscal en la Comunitat Valenciana.

A més a més, han d’acreditar que s’han vist afectades  per l’increment dels costos energètics en un import igual o superior a 300 euros.

També han d’estar donades d’alta al Règim Especial d’Autònoms des d’abans del 24 de febrer i fins la data de publicació de la convocatòria.

Generalitat ajudes autònoms fins al 29 juliol

Comarcal.TV

 

Generalitat ajudes autònoms fins al 29 juliol

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés