La Generalitat amplia a tots els sectors econòmics l’ajuda de 300 euros per als autònoms i prorroga el termini fins al 29 de juliol

Reprodueix vídeo

Generalitat ajudes autònoms fins al 29 juliol

La Generalitat amplia a tots els sectors econòmics l’ajuda de 300 euros per als autònoms i prorroga el termini fins el 29 de juliol.

En a penes quatre dies des de l’obertura es van rebre quasi 60.000 sol·licituds de cita prèvia el que revetla l’acceptació de la mesura i ara la Generalitat Valenciana ha anunciat l’ampliació a tots els sectors econòmics de l’ajuda directa de 300 euros per a persones autònomes.

Dins del Pla Reactiva, l’ajuda vol pal·liar l’increment dels costos energètics derivats de la invasió d’Ucraïna per Rússia i la pròrroga del termini de sol·licitud de la mateixa fins el 29 de juliol.

L’ajuda s’abonarà en un únic pagament a aquelles persones físiques que tinguen el seu domicili fiscal en la Comunitat Valenciana.

A més a més, han d’acreditar que s’han vist afectades  per l’increment dels costos energètics en un import igual o superior a 300 euros.

També han d’estar donades d’alta al Règim Especial d’Autònoms des d’abans del 24 de febrer i fins la data de publicació de la convocatòria.

Generalitat ajudes autònoms fins al 29 juliol

Comarcal.TV

 

Generalitat ajudes autònoms fins al 29 juliol

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés