“Terra de Festes” per a impulsar el món festiu valencià

Reprodueix vídeo

La Generalitat crea la marca “Terra de Festes” per a promoure i impulsar el món festiu valencià

“Si hi ha alguna cosa fonamental en la manera d’entendre la vida mediterrània és la festa”. Amb aquesta frase el president Ximo Puig ha presentat la creació de la comissió assessora per a la promoció. També difusió de les festes tradicionals de la Comunitat Valenciana que està previst s’aprove demà divendres al ple del Consell. “Terra de Festes” serà la marca baix la qual la Generalitat vol impulsar el món festiu valencià.

El nou òrgan comptarà amb representants de Presidència i de les conselleries de Cultura i Participació Ciutadana així com representants de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, entitats organitzadores de festes declarades d’interès turístic internacional o nacional, la Interagrupació de Falles, la Unió Nacional d’Entitats Festeres de Moros i Cristians i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. A més s’encarregarà un informe a l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques perquè analitze l’impacte econòmic real d’aquestes celebracions.

En definitiva, una intensificació en la promoció de les festes que es celebren a la Comunitat pel seu caràcter de motor cultural, turístic, econòmic i per la seua contribució a la recuperació emocional.

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés