Estubeny, Benissuera i Carrícola entre els 34 municipis d’interior on la Generalitat impulsa el turisme d’autocaravanes

Reprodueix vídeo

La Generalitat impulsa el turisme d’autocaravanes

La Generalitat ha acordat distribuir una dotació global de 834.062,58 euros entre 34 municipis per a impulsar el turisme d’autocaravanes en les comarques de l’interior de la Comunitat Valenciana a través de la convocatòria de la xarxa Punts Nets AVANT. Una iniciativa impulsada pel Fòrum de Municipis d’Interior de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i l’Agenda Valenciana Antidespoblament AVANT.

La xarxa de Punts Nets AVANT consisteix en àrees de servei, que estan geolocalitzades, en les que les persones usuàries de les autocaravanes puguen proveir-se d’aigua potable i buidar les aigües grises i les aigües negres, complint així amb les exigències mediambientals de tractament de residus. Aquestes ajudes estan dirigides a finançar costos relacionats amb l’execució de les obres d’un nou punt net o amb la reparació o millora dels ja existents. A més, aquests punts compten amb panells turístics amb la informació dels atractius del municipi i el seu entorn. Les entitats beneficiàries poden rebre fins un màxim de 25.000 euros.

Com diem, en aquesta convocatòria corresponent a 2023 s’han beneficiat 34 municipis; entre ells trobem tres de les nostres comarques: Estubeny, Benissuera i Carrícola.

Finalment programa és una de les accions que la Generalitat està desenvolupant en el seu objectiu estratègic de dinamitzar els municipis d’interior. Lluitar contra el despoblament a través d’AVANT, que està integrada per 178 municipis en risc de despoblament dels 542 que formen la Comunitat Valenciana.

La Generalitat impulsa el turisme d’autocaravanes

Comarcal.TV

La Generalitat impulsa el turisme d’autocaravanes

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés