Es posa a disposició d’estacions de serveis i gasolineres 50 milions d’euros per a cobrir la bonificació del Govern

Reprodueix vídeo

La Generalitat posa una línia de finançament bonificada a disposició d’estacions de serveis i gasolineres 50 milions d’euros per a cobrir la bonificació del Govern.

El sector de les estacions de servei de la Comunitat Valenciana ja poden accedir a la línia de finançament bonificada IVF-Productes Energètics. Està dotada amb 50 milions d’euros per a garantir que 800 gasolineres puguen assumir la bonificació de 0,20 euros per litre del Govern central. Açò, sense que açò supose tensions per als seus negocis. Així ho ha anunciat el conseller d’Hisenda, Arcadi Espanya en la reunió mantinguda amb representants de la Confederació d’Empresaris de la Comunitat.

A través d’aquest producte financer, les gasolineres poden accedir a préstecs bonificats destinats de fins un milió d’euros. En el cas dels autònoms, el límit s’estableix en 150.000 euros i per a les microempreses, de 300.000 euros. L’import màxim que podrà rebre cada estació de servei, es calcularà tenint en compte el consum mitjà mensual de dita estació durant 2021, podent sol·licitar el cost estimat de bonificació per a un total de dues mensualitats.

Finalment, la convocatòria de la nova Línia de finançament bonificada IVF Afí Productes energètics s’ha publicat ja al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i pot ser sol·licitada a través de la nova plataforma web de l’Institut Valencià de Finances.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés