La Generalitat prepara un nou bo turístic per a reforçar a partir de setembre les bones dades registrades pel sector aquest estiu

Reprodueix vídeo

La Generalitat prepara una nova edició del bo turístic Viatgem per a setembre. L’objectiu és reforçar les bones dades que està experimentat aquest estiu. Per a aquest mes d’agost l’ocupació hotelera se situa prop del 82%.

Durant el primer període d’aquest programa el 2022 s’han realitzat més de 26.000 reserves. Així mateix, més de 78.000 persones s’han beneficiat del mateix. Una xifra que es pretén incrementar amb major inversió entre els mesos de setembre a desembre. Des del començament del Bo Viatgem, el 2020 fins el moment ha hagut més de 62.000 reserves amb 180.000 persones beneficiades. A més, més de 1.000 empreses turístiques adscrites i la Generalitat hi han fet una inversió en el sector que supera els 32 milions d’euros.

Ara en aquest mes d’aquest l’ocupació està al 81,7%, el que suposa un increment de 16 punts respecte al mateix mes del passat any.

Per tot açò, el secretari autonòmic ha recordat que durant els mesos més complicats de la pandèmia i l’inici de la recuperació s’ha realitzat una gran defensa del sector i una inversió molt destacada.

Per últim, també és important el retorn del mercat internacional durant aquest anys per a entendre el model turístic i eixa fidelitat aconseguida al llarg del temps que ha permès recuperar la demanda.

Generalitat bo turístic Viatgem setembre

Comarcal.TV

bo turístic viatgem
Turisme a la Comunitat Valenciana

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés