La Generalitat ratifica el suport al Benidorm Fest 2024 que es celebrarà entre el 30 de gener i el 3 de febrer a la ciutat alacantina

Reprodueix vídeo

Presentació Benidorm Fest 2024

El Benidorm Fest 2024 ja porta més de mes i mig preparant la seua tercera edició, a la recerca de la propera candidatura espanyola a representar a Espanya en el festival d’Eurovisión. Celebrarà les seues dues semifinals en la ciutat alacantina els dies 30 de gener i 1 de febrer de l’any que ve. La final s’emetrà en directe en La 1 de TVE el dissabte 3 de febrer.

Les gales les produirà de nou la cadena pública junt a Boomerang. És l’anunci fet aquesta setmana en el Mirador de la Música, davant la platja de Ponent de Benidorm. Una presentació on, a més, ha tingut lloc la signatura de renovació del protocol de col·laboració entre la Generalitat, la Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola i també l’Ajuntament de Benidorm per a la celebració d’aquesta tercera edició de Benidorm Fest, després de l’èxit assolit als dos anys anteriors.

En principi, 16 nous candidats actuaran en aquestes tres gales. Els noms dels aspirants es donaran a conèixer el 16 de novembre, coincidint amb la celebració dels Grammy Latinos en Sevilla. Fins el moment s’han rebut més candidatures que mai.

L’acte de presentació ha comptat també amb la participació de Blanca Paloma, la guanyadora del Benidorm Fest 2023, a més de la cantant Massiel, guanyadora d’Eurovisión en 1968 qui ha exercit de madrina de l’esdeveniment.

Presentació Benidorm Fest 2024

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés