195 milions d’ajudes directes a autònoms i empreses

Reprodueix vídeo

La Generalitat Valenciana activa ajudes directes a autònoms i empreses. 195 milions per als sectors més afectats per la guerra d’Ucraïna després d’aprovar-se al Marc Temporal Nacional

La Generalitat Valenciana aprovarà en les pròximes setmanes fins a tres línies d’ajudes directes a autònoms i empreses i suport financer. Tot açò amb un valor de 195 milions d’euros i destinades als sectors més afectats per la invasió de Rússia a Ucraïna. Així ho ha confirmat el conseller d’Hisenda, Arcadi España després de l’aprovació per part de la Unió Europea del Marc Temporal Nacional, al qual han d’acollir-se aquestes línies de suport financer.

Cal recordar que la normativa europea havia impossibilitat al Consell fins aleshores posar en marxa les línies d’ajudes directes a persones autònomes i a les empreses gasointensives així com activar la línia de finançament de circulant de l’IVF.

Després de la seua aprovació, el teixit productiu valencià, els agents socials i els sectors més afectats podran finalment avançar en el seu disseny.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés