195 milions d’ajudes directes a autònoms i empreses

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

La Generalitat Valenciana activa ajudes directes a autònoms i empreses. 195 milions per als sectors més afectats per la guerra d’Ucraïna després d’aprovar-se al Marc Temporal Nacional

La Generalitat Valenciana aprovarà en les pròximes setmanes fins a tres línies d’ajudes directes a autònoms i empreses i suport financer. Tot açò amb un valor de 195 milions d’euros i destinades als sectors més afectats per la invasió de Rússia a Ucraïna. Així ho ha confirmat el conseller d’Hisenda, Arcadi España després de l’aprovació per part de la Unió Europea del Marc Temporal Nacional, al qual han d’acollir-se aquestes línies de suport financer.

Cal recordar que la normativa europea havia impossibilitat al Consell fins aleshores posar en marxa les línies d’ajudes directes a persones autònomes i a les empreses gasointensives així com activar la línia de finançament de circulant de l’IVF.

Després de la seua aprovació, el teixit productiu valencià, els agents socials i els sectors més afectats podran finalment avançar en el seu disseny.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés