L’oferta més potent amb la convocatòria de 22.721 places d’ocupació

Reprodueix vídeo

La Generalitat Valenciana anuncia l’oferta més potent la convocatòria de 22.721 places d’ocupació pública, principalment, en els àmbits educatiu i sanitari.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig ha anunciat que el Consell aprovarà divendres que ve una L’oferta més potent d’Ocupació Pública extraordinària que preveu la convocatòria de 22.721 places, principalment en els àmbits de la funció pública, l’educació i la sanitat, amb la qual es pretén consolidar la plantilla i millorar la qualitat dels serveis públics.

Durant la seua intervenció després de la reunió, el president ha assegurat que es tracta del procés “més potent” d’estabilització aprovat pel Consell. Es pretén reduir la taxa de temporalitat estructural per davall del 8%.

El cap del Consell ha assenyalat que els procediments seran convocats abans que finalitze 2022 i es desenvoluparan entre 2023 i 2024. Es tal com marca la llei estatal 20/2021, de 28 de desembre, i com s’ha consensuat amb el sector públic.

Aquest procediment és totalment independent a les oposicions ordinàries, on es convoquen places de nova creació i les de reposició de jubilacions. Així, la Conselleria d’Educació continua avant amb les oposicions d’ingrés lliure en el cos de mestres. Així, comencen aquest pròxim mes de juny amb una oferta total de 1.228 places corresponents a reposició de jubilacions.

La xifra total de places que seran convocades en l’àmbit de la funció pública serà de 3.833. 2.520 es cobriran mitjançant un concurs de mèrits, 739 mitjançant promoció interna i 574 mitjançant concurs oposició.

A més, cal destacar que els preceptes continguts en aquesta norma relatius als processos d’estabilització s’aplicaran a les societats mercantils públiques, entitats públiques empresarials, fundacions del sector públic i consorcis del sector.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés