La gestió municipal del pla “Edificant” permet reinvertir 70.000 euros de romanents en noves millores a l’IES Pou Clar d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Més millores a l’IES Pou Clar d’Ontinyent

La gestió municipal del pla “Edificant” permet reinvertir 70.000 euros de romanents en noves millores a l’IES Pou Clar. En concret, es tracta d’una instal·lació fotovoltaica d’autoconsum per al centre i la dotació d’un braç robòtic per a usos formatius.

En 2020 es ve rebre una delegació de 232.000 euros per a executar diverses obres en l’institut. Entre elles la reparació de fissures existents a l’edifici FP, millores per a l’estalvi energètic com la instal·lació de radiadors o canvi d’elements de distribució d’aire. A més es van crear circuits independents d’enllumenat o substitució de lluminàries.

Com a romanent van quedar prop de 70.000 euros, que, atenent a les demandes del propi centre, es destinen ara a aquestes noves millores. Així, l’adquisició d’un braç robòtic d’última generació està permetent ja el seu ús formatiu per als mòduls de robòtica i mecatrònica, un equipament que es mostrava a la recent visita al centre de l’alcalde Jorge Rodríguez i el Secretari Autonòmic d’Educació, Daniel McEvoy.

Pel que fa al projecte d’instal·lació fotovoltaica, aquest permetrà generar energia per a autoconsum del propi centre, sense excedents, de 25 kW de potència instal·lada, alimentada per panells solars. Una actuació que ajudarà a la reducció d’emissions contaminants de C02 i dels costos energètics.

Més millores a l’IES Pou Clar d’Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés