La III Setmana de la Joventut d’Ontinyent inclourà una dotzena d’activitats d’oci, educació, cultura i benestar emocional

Reprodueix vídeo

III Setmana de la Joventut d’Ontinyent

La III Setmana de la Joventut d’Ontinyent inclourà aquest mes d’octubre una dotzena d’activitats d’oci, educació, cultura i benestar emocional. El regidor de l’àrea, Àlex Borrell, presentava la variada programació. Les activitats es desenvoluparan des del proper dimarts dia 10 i al llarg de tot el mes d’octubre.

La primera activitat serà una exposició del 10  al 20 d’octubre a l´espai jove: “no em toques el whatsapp” contra la violència de gènere. Va aparellada,a  més, a una sèrie de tallers que tindran lloc del 16 al 20 als centres d’educació secundària. Dilluns 16 a les 18:00  a l´espai jove tindrà lloc la primera sessió del recient creat Consell Local de la Infància i Adolescència. I a les 20:00 al Teatre Echegaray, l´IES Jaume I organitza una ponència amb Isabel Rojas. Versarà sobre “el cervell de l´adolescent i el seu entorn”.

Dimarts 17 a les 19h  començarà a la sala Gomis la ponència “Educar els adolescents a casa i a l’escola” a càrrec de Jaume Funes Artiaga. Ell és psicòleg, educador i també periodista especialitzat en el món dels adolescents i joves i les seues dificultats socials i educatives.

A l’endemà, dimecres 18 a les 19h a l’espai jove es celebrarà un Fòrum Jove sobre el benestar emocional de la joventut d´Ontinyent amb la participació del CLJO.

Dijous 19  a les 20h al Teler i en col·laboració amb el cine club Utiye i “Connecters series” es projectaran 5 dels 7 capítols de la sèrie “Conectamos, El Reality” i es podrà conèixer com va sorgir i es va realitzar el projecte.

Pel que fa a divendres 20, a les 19h al Centre Cultural Caixa Ontinyent tindrà lloc la presentació de la segona edició de la revista de la joventut ontinyentina del CLJO. Es seguirà a les 20:30 a l’espai jove on es farà una demostració de com es grava i produeix un “podcast”. Per a esta activitat es comptarà també amb la participació de Rafa Pautasso i Paula Sabelli, amb el seu “Contame Contame” i que parlaran en esta ocasió sobre assetjament escolar.

A més a més, dins la programació s’inclou també un taller de teatre titulat “curs d’iniciació a l’art dramàtic i al desenvolupament personal”. Tallera que s’impartirà en quatre sessions els dissabtes 21 i 28 d’octubre i 4 i 11 de novembre. El dissabte 21 a les 17.30 es celebrarà una ruta al paratge del Pou Clar per la senda de l’Alba on s’informarà del programa de voluntariat ambiental a Ontinyent. Passem al diumenge 22 amb  l’actuació al Teatre Echegaray de l’humorista Luis Piedrahita. I finalment el dijous 26, dins de la Jornada de Benvinguda del Campus d´Ontinyent, hi haurà una carpa de l’espai Jove. Ací s’informarà del vot a les eleccions europees dins del programa europeu “Note” al que participa l’Ajuntament.

La programació es pot consultar a l’Instagram de l’espai jove. Així com també físicament en aquest espai.

III Setmana de la Joventut d’Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés