La interpretació conjunta de la marxa mora “Chimo” torna a fer vibrar la Plaça Major d’Ontinyent baix la batuta de Lidón Valer

Reprodueix vídeo

Entrada de Bandes a Ontinyent

La interpretació conjunta de la marxa mora “Chimo” tornava a fer vibrar el dijous 24 d’agost la Plaça Major d’Ontinyent, dirigida enguany per la directora de Castelló, Lidón Valer Cabaleiro, dins el tradicional acte de l’Entrada de Bandes de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent.

Dins d’aquest emblemàtic acte, al voltant de 1000 músics de les bandes oficials de cada comparsa desfilen a ritme de pasdoble partint de la Plaça de la Concepció, carrers Gomis i Maians, passant per la Societat de Festers. On reben una banderola commemorativa que els acredita com a participants del concurs, fins a arribar als peus del Castell de Festes. A continuació, tots els músics omplin la Plaça Major i interpreten “Chimo”. Composició del mestre José Mª Ferrero Pastor considerada l’himne de les festes.

Enguany ha estat la directora castellonina Lidón Valer Cabaleiro l’encarregada de dirigir la interpretació conjunta de “Chimo”. Convertint-se en la segona dona en fer-ho als 36 anys d’història d’esta celebració, després de la directora bocairentina Mª Pilar Vañó Bacete en 2015.

Pel que fa al concurs d’interpretació, el premi se l’emportava enguany la Banda Artístico Cultural de Montaverner, que acompanya a la comparsa Cruzados durant les festes.

Comarcal.TV

Entrada de Bandes a Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés