La IV Fira Alacant Gastronòmica comptarà amb més de 250 expositors i congregarà més de 40 Estrelles Michelín i 60 Soles Repsol

Reprodueix vídeo

IV Fira Alacant Gastronòmica

Alacant Gastronòmica ha presentat aquest dilluns la seua edició més potent on es donaran cita més de 40 Estrelles Michelin i 60 Soles Repsol.  La qual cosa la converteix en la fira més important d’Europa. Un esdeveniment que se celebrarà en IFA del 23 al 26 de setembre. Per al president de la Diputació demostra “la capacitat de reinvenció i superació del sector de la gastronomia de la província que cada any ofereix més atractius, més qualitat i més innovació”.

Amb més de 36.000 m2 i 250 expositors, la IV Fira Alacant Gastronòmica, reunirà i incrementarà el nombre de ponències, showcooking, tastes, tallers i degustacions.

A més a més, ampliarà horaris el cap de setmana. Incrementarà el nombre de places i incorporarà polseres de seguretat intel·ligents per a entrar en la fira i com mitjà de pagament.

Així mateix, entre les novetats més importants destaca la celebració del I Congrés Nacional de la Truita de Creïlles, impulsat per Rafael García Santos. També el XVè Campionat d’Espanya de Truita de Creïlles, el Concurs de Tapes amb Salaons, el concurs d’Escoles de Cuina, la Plaça del Vi o el Túnel de les Espècies.

Per altra banda, remarcar que Burgos serà la província convidada en aquesta ocasió amb diverses activitats sota el paraigües de la seua marca “Burgos Alimenta”.

Per últim, l’esdeveniment gastronòmic està organitzat conjuntament per la Diputació d’Alacant, el Patronat Costa Blanca, la Cambra de Comerç, la Institució Firal Alacantina i Turisme Comunitat Valenciana.

Comarcal.TV

 IV Fira Alacant Gastronòmica
Presentació IV Fira Alacant Gastronòmica

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés