La jove d’Otos, Deva Mira Sperandio, aconsegueix el tercer premi al prestigiós certamen International Fryederyk Chopin Piano Competition de Polònia

Reprodueix vídeo

La jove d’Otos Deva Mira Sperandio un prodigi del piano

El passat cap de setmana la pianista nascuda en Otos, Deva Mira Sperandio participava en la 30ª edició de la International Fryderyk Chopin Piano Competition for Children and Youth a la localitat de Szafarnia a Polònia. Aquesta exigent competició se centra en el repertori del virtuós pianista i compositor polonès, i té lloc al magnífic Chopin Center en aquesta localitat. Juntament amb la pianista hi ha participat intèrprets de 18 nacionalitats diferents, dividits en 3 categories. Deva ha obtingut el tercer premi ex-aequo juntament amb el jove pianista xinès Wang Shaoyong, el segon premi quedant desert, i el primer atorgat a la pianista sud-coreana Jiyun Nho.

La pianista valenciana també ha rebut el premi especial de la Chopin Stichting Foundation d’Holanda.  Consisteix en un recital que la jove pianista donarà el 30 de juliol a Oegsteest. A més Deva Mira Sperandio és la primera pianista espanyola a obtenir un premi en aquesta prestigiosa competició en els seus 30 anys d’existència.

Així amb només 15 anys d’edat, Deva Mira ja compta amb un impressionant currículum musical. Durant els últims dos anys ha aconseguit grans resultats en tot tipus de certàmens internacionals. Altre recent, a principis de maig fou el triomf en l’Orbetello Internatinal Piano Competition celebrat en terres transalpines, assolint una puntació perfecta, 100 sobre 100, alçant-se així amb la victòria. Deva viu en Otos amb els seus pares i enguany acabarà els seus estudis en el conservatori Melcior Gomis d’Ontinyent on va dos anys avançada. És un prodigi musical criat en la Vall d’Albaida i té tot el futur per davant.

La jove d’Otos Deva Mira Sperandio un prodigi del piano

Comarcal.TV

La jove d’Otos Deva Mira Sperandio un prodigi del piano

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés