La Llosa de Ranes acull aquest divendres, 29 de juliol, el concert de presentació del grup Three Bells

Reprodueix vídeo

La Llosa de Ranes presentació Three Bells

Organitzat per la Fundació Sanganxa en col·laboració amb l’Ajuntament de La Llosa de Ranes i la Societat Musical de La Llosa de Ranes, aquest divendres 29 de juliol a les 20.30h, l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de La Llosa de Ranes acollirà el primer concert del grup Three Bells

Three Bells és una singular formació musical amb una trajectòria professional sublim.

Així mateix, acompanyats de contrabaix, bateria i piano, Three Bells també portarà a les taules de l’auditori municipal l’estrena del nou espectacle Trumpet World Remember. Sens dubte, cançons conegudes de tots els temps readaptades al detall per a la versió trompeta. I com no amb la passió i l’entusiasme que caracteritza cadascuna de les seues actuacions. Amb arranjaments del compositor Ricardo Mollá es plasma la singularitat de cadascun dels integrants del grup.  Sis sensacionals i veterans músics oferiran un programa alegre, dinàmic i apte per a ser gaudit per tots els públics.

Per últim, el concert té caràcter solidari ja que l’entrada és gratuïta, tot i això hi haurà una guardiola solidària en l’hall de l’Auditori per a aquelles persones que desitgen fer una aportació a benefici de l‘Associació Valenciana de Síndrome de Williams.

La Llosa de Ranes presentació Three Bells

Comarcal.TV

La Llosa de Ranes acull aquest divendres, 29 de juliol, el concert de presentació del grup Three Bells
Three bells

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés