La Llosa de Ranes commemora el dia de la Comunitat Valenciana amb l’acte institucional i la gala de lliurament dels premis 9 d’Octubre

Reprodueix vídeo

9 d’Octubre a la Llosa de Ranes

L’orgull de ser valencià i lloser. Aquesta era la reivindicació que posava en valor l’Ajuntament de la Llosa de Ranes en un dia tan simbòlic com el 9 d’Octubre. Una jornada que arrancava amb un nombrós passacarrer acompanyat de la Unió Musical fins a l’Auditori on tindria lloc l’acte institucional i l’entrega de reconeixements.

Una historia que també quedarà gravada en la memòria i l’arxiu gràfic de la Llosa de Ranes amb la producció de Frameandzoe per a l’ocasió.

Els premis 9 d’Octubre foren per als ambaixadors del poble; personalitats que destaquen en activitats tan diverses com les esportives, culturals, educatives, el teixit empresarial i professional. Referents que mereixen el reconeixement dels veïns i veïnes.

L’acte posava el fermall d’or al Trinquet Municipal amb un vermut i una picadeta en to informal per a seguir celebrant i brindant pel dia del poble valencià.

9 d’Octubre a la Llosa de Ranes

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés