La Llosa de Ranes mostra la devoció pel seu patró el Crist del Miracle amb una solemne processó en el seu honor en l’últim dia de les Festes Patronals

Reprodueix vídeo

La Llosa de Ranes finalitza les Festes amb la processó del Santíssim Crist del Miracle

El dimarts 29 d’agost, la Llosa de Ranes posava punt i final a les seues Festes Patronals on aquesta vegada el gran protagonista fou el Crist del Miracle. I la jornada fou frenètica ja que s’encetava a les sis del matí amb una despertà i la missa al calvari i posterior trasllat de la imatge de patró fins l’església parroquial.

És la mateixa imatge que per la vesprada, a les 20.30h., eixiria en processó. Una imatge, decorada amb roses roges com a símbol del seu màrtir, i amb els fanals ja encesos que seria duta a muscles pels seus portadors. El Santíssim Crist del Miracle eixia del temple amb el so del volteig de campanes i les notes de l’Himne d’Espanya.

Tot el poble, grans i menuts amb ciris en mà participaren en silenci mostrant la seua devoció en tot moment . També l’acompanyaren la corporació municipal així com els festers i festeres, elles, de negre, amb  pinta i mantellina.

Tanmateix el camí de pujada a l’ermita precedit pel clàssic zig-zag del Via Crucis amb les seues estacions es transforma en tot un espectacle amb la imatge il·luminada pels fanals i pel castell de focs al cel. La talla, quasi de tamany natural entra finalment a l’ermita de mateix nom que el patró.

La pirotècnia Tamarit acomiada el Dia del Santíssim Crist del Miracle amb el castell que enlluerna el cel de la Llosa de Ranes.

Seguidament a la plaça Major es prendria foc a la tradicional traca de colors.

Aquestes imatges son un immillorable fermall d’or per a unes Festes Patronals. Que enguany s’han viscut amb moltíssima intensitat, harmonia i amb l’alegria d’un poble que sap compartir les seues tradicions. I les estima i les cuida com sols La Llosa de Ranes podria fer-ho.

La Llosa de Ranes finalitza les Festes amb la processó del Santíssim Crist del Miracle

Comarcal.TV

La Llosa de Ranes finalitza les Festes amb la processó del Santíssim Crist del Miracle

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés