La Llosa de Ranes torna a rememorar el seu passat bandolers amb figures com Micalet Mas amb la II Fira de Roders

Reprodueix vídeo

Tot a punt per a la II Fira de Roders de la Llosa de Ranes

Després de l’èxit de l’any passat, la Llosa de Ranes ja està preparada per tornar a convertir-se en epicentre les històries de bandolers amb la seua Fira de Roders. Fira que es celebra des d’aquest divendres 10 de novembre i fins la diumenge 12. La iniciativa pretén aprofundir en el bandolerisme valencià del segle XIX i que naixia arran de la presentació del llibre sobre Micalet Mas, el roder més conegut de la Llosa de Ranes.

Rutes i recreacions històriques o una exposició sobre el bandolerisme valencià del segle XIX. També presentacions de llibres, una fira amb parades artesanals, a més d’un espectacle de música són alguns dels actes programats per a una segona edició que es fa més gran.

Una voluminosa programació amb cites destacades com l’espectacle a càrrec del grup de músics professionals “artistes del gremi”. Tindrà lloc a les 12:45 del dissabte.

Enguany, a més, la fira es beneficia d’una important subvenció de 70.000 euros atorgada per la Conselleria d’Innovació que aportarà moltes novetats.

Un cap de setmana ideal per descobrir una terra plena d’històries de roders com és la Llosa de Ranes.

Tot a punt per a la II Fira de Roders de la Llosa de Ranes

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés