La ministra Diana Morant arropa al candidat Roger Cerdà en l’acte central de campanya dels socialistes de la comarca

Reprodueix vídeo

La ministra Diana Morant arropa al candidat Roger Cerdà

Diana Morant és la primera ministra, en aquest cas de Ciència i Innovació que visita Xàtiva. Ho feia aquest dimecres de vesprada per recolzar la candidatura de Roger Cerdà i participar en el míting central comarcal del PSPV-PSOE celebrat en la Casa de Cultura de la capital de la Costera on també es va comptar amb la presència del president de la Diputació de València, Toni Gaspar. Tots demanaren una majoria ampla i forta per continuar avançant en el projecte encetat fa 8 anys on caben tots i cadascun dels ciutadans.

L’alcalde començaria el seu discurs acusant al PP d’intentar embrutar la campanya amb una denúncia per un suposat ús de diner públic amb fins electorals que ha acabat sent desestimada per la Junta Electoral Provincial

Però aquesta no fou l’única vegada en què els populars van estar en el centre de la diana amb records a un passat de vergonya al que els socialistes pegaren la volta.

Cerdà es va mostrar content per la campanya realitzada al llarg d’aquests 15 dies on els socialistes han comprovat l’estima de la majoria dels veïns de la ciutat anant porta a porta i barri a barri.

Fins que arriba la pandèmia en març de 2020 on el govern va donar el suport que es necessitava amb un Pla de Reactivació Econòmica de 5,4 milions d’euros.

I com no en campanya s’ha parlat de propostes, unes 200 que composen el programa socialista. Així moltes d’elles per a la millora de les infraestructures sanitàries i serveis socials.

I s’ha parlat d’Educació amb el Pla Edificant i el treball fet per garantir la gratuïtat de 0 a 3 anys. La nova proposta hotel-escola al Murta, de cultura, patrimoni, del Centre Raimon d’Activitats Culturals o dels nous jutjats a Santa Clara. Finalment una gestió feta en aquestes dues últimes legislatures avalada pel president de la Diputació.

La ministra va parlar de tot el que comparteix amb Roger, han passat per l’escola més important que hi ha en política, el municipalisme.

L’acte va comptar també amb les intervencions de Xelo Angulo i Roberto Granero, secretari general del PSPV en la Costera-Canal. Enumeraria el treball fet i de futur a aquestes comarques enaltint la gestió de l’alcaldessa de Vallada que ha aconseguit reactivar Valpark.

Així un treball que necessita continuïtat per seguir millorant la qualitat de vida de les persones.

La ministra Diana Morant arropa al candidat Roger Cerdà

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés