La música de revetles i els cavalls protagonitzen els dos últims espectacles oferts dins de la Fira de Setembre de Canals

Reprodueix vídeo

Últims espectacles dins de la Fira de Setembre de Canals

El segon dissabte de Fira de Canals, la nit va estar amenitzada per la parella cantant Jaume Costa i Coral Cubells. L’espectacle “Un viatge per la música”, que va omplir d’espectadors la plaça Pont del Riu, va estar dirigit, especialment, a la gent gran que recordaren les cançons més escoltades en les revetles de qualsevol poble d’Espanya dels anys 60, 70 i 80 i que, de segur, tantes vegades hauran ballat.

Música i cançons que formen part important de la vida social dels més majors però també de generacions més joves perquè aquestes mai passen de moda.

Al dia següent a les 12 la cita fou equina amb l’espectacle eqüestre que una setmana abans es va haver d’ajornar per la pluja. La zona jove “Quatre Camins” fou l’escenari on mostrar i exhibir a tots els aficionats les diferents disciplines que hi ha al món del cavall. Organitza el Centre Hípic de Canals, “La Victoriana”.

I tot el present gaudiria de l’essència i bellesa del cavall en una exhibició on participaren excel·lents genets, des dels 8 anys fins adults, guiant els passos dels seus exemplars com aquest pas espanyol en diagonal amb molta rectitud i elevació.

Cavalls dòcils i elegants que a Canals formen part i són intrínsecs a diferents actes festius.

I amb aquest acte es posava punt i final a la Fira de Setembre de Canals on menuts, joves i majors s’han vist representats.

Últims espectacles dins de la Fira de Setembre de Canals

Comarcal.TV

Últims espectacles dins de la Fira de Setembre de Canals

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés