La nova acció solidària de “Calcetines Marrones” de Xàtiva per a la recollida de material escolar per als xiquets refugiats de Síria es tanca el 30 de juny

Reprodueix vídeo

La nova acció solidària de “Calcetines Marrones” de Xàtiva

Després de la campanya de recollida realitzada per l’associació “Calcetines Marrones” formada per ex-alumnes del col·legi Dominiques de Xàtiva. Una volta enviat un contegidor amb 28 tones d’ajuda humanitària a Síria i Turquia, continuen amb una nova acció de col·laboració amb el poble sirià dirigida especialment a la infància. Es tracta de la campanya “El Mar que nos une” per a la recollida i reciclatge de material escolar que compta amb una participació destacada de més de 40 col·legis de Xàtiva, Canals, l’Olleria, Vallada, Moixent, la Llosa de Ranes o Alcàntera.

S’han creat uns cartells i unes caixes de cartró on els alumnes han pogut dipositar el material escolar. Entre el ja recollit destaquen més de 140.000 llapisseres, 17.500 portamines, més de 200 pissares individuals, a més de motxilles, caixes de tisa, llibretes, estoigs i inclús mobiliari. L’objectiu és recordar que a l’altre costat del Mediterrani xiquets sirians que viuen en camps de refugiats on l’accés a l’educació no està garantit. Més de 750.000 tenen menys d’onze anys.

El divendres 30 de juny es tancarà aquesta campanya i la direcció del local d’entrega és: Plaça Villanueva 4 de Xàtiva. Per altra banda, també s’han plantejat dues formes de col·laboració econòmica per a qualsevol persona o entitat. La compra de tinquets on, de forma, simbòlica ,es finança centímetre a centímetre el contenidor i un ingrés en el compte d’AAPS, (Associació de Recolzament al Poble Sirià) indicant el concepte Educació Xàtiva o Educació Calcetines Marrones. Així està previst que el contenidor amb tot el material escolar recollit isca rumb a Síria l’1 de juliol.

La nova acció solidària de “Calcetines Marrones” de Xàtiva

Comarcal.TV

La nova acció solidària de “Calcetines Marrones” de Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés