La nova temporada simfònica de l’ADDA proposa un elenc de gran qualitat amb 22 concerts

Reprodueix vídeo

Programació simfònica de l’ADDA d’Alacant

L’Auditori de la Diputació d’Alacant ha presentat la programació de la temporada simfònica 2024-25. Programa que portarà a l’escenari alacantí 22 concerts amb agrupacions, directors i solistes de primer nivell nacional i internacional. ‘Travessies, mites i llegendes’ és el títol d’aquesta àmplia programació quant a contingut i de gran qualitat.

Entre les principals novetats, la nova temporada inclou un concert simultani a l’Auditori i la Cocatedral de Sant Nicolás, que servirà de cloenda. I també la versió contemporània del ballet de Romeo i Julieta de Prokófiev dirigit per  l’alacantina Asun Noales que tindrà lloc al mes de desembre.

En esta nova edició musical cada programa té el seu propi títol, relacionat amb grans històries, grans mites i grans llegendes. A més serà destacada la commemoració del 200 aniversari de Bruckner amb la Simfonia nº 7 i la Simfonia nº 9 a càrrec d’ADDA Simfònica i la Filharmònica de Munic, respectivament.

“La llegenda del Rei Boig” obrirà la temporada a la fi de setembre amb la Simfonia nº 7 de Bruckner interpretada per ADDA Simfònica. Cita que repetirà a l’octubre compartint escenari amb Paquito D’Rivera, Antonio Serrano, Pepe Rivero i Yuvisney Aguilar per a oferir “Travesías de Arroz y frijoles”.

La batuta de Paavo Järvi guiarà el concert “El Cant de la Nit” de la Tonhalle Orchester Zürich i la violinista Lisa Batiashvili amb la Simfonia núm 7 de Mahler també a l’octubre. I ja al novembre, tornarà ADDA Simfònica amb el violinista Andrey Baranov per a interpretar “L’Heroi Triomfal”. També al novembre, tindrà lloc La festa de Belshazzar amb composicions de Siblius de la mà de l’Orquestra Filharmònica de Hèlsinki.

“Carmen” donarà la benvinguda al nou any el dissabte 11 de gener amb l’ADDA Simfònica i el director titular, el propi Josep Vicent.

Febrer començarà amb la Filharmònica de Munic i el concert “La Divinitat”  i seguirà amb l’ADDA Simfònica amb la pianista Judith Jáuregui i el director Joachim Gustafsson.

A l’abril arribarà el torn de “El Mite del Destí”, amb la Filharmònica de Londres, així com “Don Joan i el príncep Igor”, una actuació de l’Orquestra Simfònica i Cor d’RTVE.

L’orquestra ADDA Simfònica tornarà al maig amb “Quadres d’una exposició” i amb “Mítica Romàntica”. I també al maig serà a l’auditori alacantí l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Suècia.

Finalment, el concert titulat “Don Quijote” posarà el fermall d’or a la temporada amb una primera part dedicada a la peça de Strauss i una segona en la qual ADDA Simfònica interpretarà a l’Auditori la Simfonia nº 3 de Saint-Saëns en una retransmissió simultània i en directe al costat de l’organista de la Cocatedral de Sant Nicolás d’Alacant, que actuarà des del temple.

Prompte estaran disposició del públic els abonaments i entrades.

La data per a la renovació d’abonaments complets s’allargarà fins el 19 de juny, les de la renovació d’abonaments parcials de l’1 a l’11 de juliol i les dates per a adquirir els nous abonaments seran del 16 al 26 de juliol de 2024. Així mateix, l’adquisició d’entrades individuals podrà dur-se a terme des de l’1 d’agost i inclouen descomptes de fins al 30% per a menors de 30 i majors de 65 anys.

Programació simfònica de l’ADDA d’Alacant

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés