La pirotècnia Tamarit d’Alfarrasí, guanyadora al Global Fest de Canadà, amb l’espectacle “Furia de España”

Reprodueix vídeo

La pirotècnia Tamarit d’Alfarrasí guanya el Global Fest

La Pirotècnia Tamarit d’Alfarrasí ha aconseguit el primer premi del jurat i del públic al festival internacional Global Fest 2023, celebrat a finals d’agost en la ciutat canadenca de Calgary. Un festival també dissenyat per a promoure la diversitat cultural en Ellison Park, on també participaren pirotècnies d’Itàlia, Àustria i Portugal.

La clau del triomf va residir en l’espectacle titulat “Furia de España”. Dissenyat per Daniel Tamarit, de gran majestuositat que alhora li donava la victòria als d’Alfarrasí en el seu debut al festival. Una exhibició que va combinar els focs artificials amb tot tipus de música. Des de rock, balada, tecno fins música tradicional espanyola com els pasdobles, que també li va donar molt de dinamisme. Temes ben elegits que s’encetaven amb el “Bienvenidos” de Miguel Ríos i amb “El gran showman” com immillorable fermall d’or. A més per al proper any, Tamarit ha sigut convidada a defendre els títols conquerits front a pirotècnies de Mèxic, Brasil i Estats Units.

Pirotècnia Tamarit es defineix com una fàbrica d’emocions i ofereix una gran varietat d’espectacles. Grans o menuts, diürns o nocturns, aeris o terrestres, d’època o digitals, aquàtics  o piromusicals, correfocs o freds. Van disparar a València en Falles el 14 de març amb una mascletà dedicada al poble ucraïnès. Fa menys de dos mesos va aconseguir en Pamplona el premi del púbic i el de Sant Fermí de Plata al vintè-segon concurs internacional. I per primera vegada aquest dissabte 9 de setembre dispararà al prestigiós piromusical de la localitat de Sueca.

La pirotècnia Tamarit d’Alfarrasí guanya el Global Fest

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés