La Pobla del Duc celebra la XVI Fira comercial i Gastronòmica amb 44 expositors i un ventall d’activitats per a tots els gustos

Reprodueix vídeo

Inauguració Fira Comercial i Gastronòmica de La Pobla del Duc

Del 6 al 8 d’octubre la Pobla del Duc ha acollit un dels esdeveniments més esperats de l’any. La setzena edició de la Fira Comercial i Gastronòmica ha tornat a la plaça de l’Església i carrers adjacents. I ho feia amb un total de 44 expositors participants acompanyada de 27 activitats complementàries. Totes elles guiades per un esperit que conjuga artesania, cultural, turisme i també economia de proximitat.

El saló d’actes de l’Ajuntament va acollir el divendres de vesprada la presentació i inauguració de la Fira per part de l’alcalde, Vicent Gomar i autoritats convidades. Amb la presència de la secretària autonòmica de Turisme de la Generalitat, Cristina Moreno i el diputat de Desenvolupament Rural, Avelino Mascarell.

I com ja ve sent habitual, l’acte va incloure el lliurament del premi Fidelitat que en aquesta setzena edició va recaure en l’empresa Idees i Esport.

Després de la cercavila de la banda jove de la Unió Musical de la Pobla del Duc fou el torn del grup de danses local Espart i Veta i Ballet Masters d’Ontinyent. Acompanyats per la colla de xirimiters i tabaleters Fa-Ressol. Ells foren els encarregats d’amenitzar l’obertura de la fira que va congregar a centenars de persones. Una obertrua que també va incloure  la tallada de la cinta. I per al final, un gran castell de focs d’artifici.

Seguidament la comitiva realitzaria un recorregut pel recinte firal. I en aquest punt farien també parada a la Casa Abadia per inaugurar  les ja clàssiques exposicions de patchword a càrrec de l’associació de fibromiàlgia AFIDUC. L’altra fou la de pintors locals.

Una fira més que consolidada que ofereix gastronomia, artesania i productes de proximitat.

Ací van estar presents 44 expositors de tots els àmbits i amb una gran presència d’associacions i entitats locals. Una Fira amb 44 estands i 27 activitats pensades per a tots els gustos i també per  a totes les edats.

Una experiència inoblidable per a tots els que van visitar la Pobla del Duc.

Inauguració Fira Comercial i Gastronòmica de La Pobla del Duc

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés