La Pobla del Duc escomet la renovació de la xarxa d’aigua potable, la millora de l’accessibilitat i la renovació del paviment dels carrers del Forn i Mesó

Reprodueix vídeo

La Pobla del Duc escomet la renovació de la xarxa d’aigua potable

L’Ajuntament de la Pobla del Duc està escometent les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable i adequació de l’accessibilitat als carrers del Forn i Mesó; un projecte finançat per la Diputació de València amb 155.000 euros dins del Pla d’Inversions 20-21. Tanmateix s’aprofita l’actuació per a renovar el paviment d’una de les zones més representatives del municipi expandint la zona executada amb anterioritat que fou la plaça de l’Església, la plaça de la Vila i el carrer Ladislao Soriano.

La renovació de diverses canonades d’aigua potable és fonamental ja que presenten averies amb excessiva freqüència. S’ha previst la col·locació de canonades de fundació dúctil de DN 100 mm.

Aquestes obres tenen un termini d’execució màxim de 5 mesos però hi ha altres al poble que ja han finalitzat. Són les realitzades al polígon oest que, com veiem, han aconseguit millorar els accessos, a més de reparar també el sistema de conduccions d’aigua potable. Aquestes han tingut un cost de 200.000 euros subvencionades per l’IVACE.  

Comarcal.TV

La Pobla del Duc escomet la renovació de la xarxa d’aigua potable

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés