La Pobla del Duc presenta la Regina de Festes 2023, la senyoreta Natalia Montaner i la seua Cort d’Honor en una nit plena d’emocions

Reprodueix vídeo

La Pobla del Duc presenta a la Regina de Festes i a la seua Cort d’Honor

Festes de Moros i Cristians i Festes Patronals en honor a la Divina Aurora, el Santíssim Crist de l’Empar i Sant Blai a La Pobla de Duc. Un any més, la localitat es prepara per a gaudir d’una intensa programació festiva en la que la germanor, l’alegria i les ganes de poble tornen a envair cada racó.

Els primers dels grans esdeveniments es produïa el divendres 25 d’agost al Parc Carles Canut. Que acollia una nit màgica en la que Natalia Montaner quedaria presentada oficialment com a màxima representant de les Festes Patronals de la localitat. Junt a la seua Cort d’Honor, 27 festers i festeres nascuts en 2004 i 2005 que aquest any fan realitat un dels seus somnis.

L’acte s’obria de la mà dels representants del 2021; Vicky Ferrer i Salva Fabra que veurien, des dels seus trons, desfilar a la Comissió del 2023.

Amb tots ja a l’escenari, de peu i entre aplaudiments, rebien la seus Regina de Festes. Natalia Montaner avançava cap a ells sense deixar de somriure en cap moment, i acompanyada per l’alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, qui a l’arribada a l’escenari li va imposar la banda representativa. Per la seua banda, el president del 2023, Eneas Vanó rebria també la seua corresponent insígnia.

Ara, la Regina del 2021, Vicky Ferrer, va ser l’encarregada de coronar la seua successora en el càrrec, Natalia Montaner.

I acte seguit el cel esclatava de so i color.

Festers i festeres rebien insígnies i les bandes que els acrediten com els protagonistes de les festes de La Pobla del Duc 2023.

Les Regines i Presidents de les localitats veïnes, també en festes,  acudiren a felicitar a la recent coronada jove.

El president, Salva Fabra, i la ja Regina del 2021, Vicky Ferrer, van ser els primers en dirigir-se al poble amb unes sentides paraules d’acomiadament.

Tancat un cicle s’obri altre amb un camí de festa per davant representada pel nou president 2023 i la Regina d’eguany.

Seguidament, també farien aparició les Regines i el President que tingueren càrrec esl anys 1997 i 1998.

L’escollida per al càrrec de mantenidora del 2023, va ser la jove campiona internacional en la modalitat de raspall, Victoria Díez qui parlava de l’avanç de la dona en aquest esport i desitjava als Festers el millor en el seu any.

L’alcalde també prenia el torn de paraula per a saludar al poble i felicitar els protagonistes de les festes.

Així, la nit acabava amb l’Himne de la Comunitat Valenciana. Clausurant així l’acte de presentació de la Comissió de Festes 2023 i amb un castell. Que posava el fermall d’or a una nit inoblidable per a La Pobla del Duc que ballava a ritme de vals.

La Pobla del Duc presenta a la Regina de Festes i a la seua Cort d’Honor

Comarcal.TV

La Pobla del Duc presenta a la Regina de Festes i a la seua Cort d'Honor

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés