El comerç local d’Albaida es vesteix de gala per a celebrar la quarta edició de la Fira la Porta del Nadal

Reprodueix vídeo

La Porta del Nadal d’Albaida

A Albaida les Festes de Nadal arrancaren aquest dissabte 10 de desembre amb la ja consolidada fira de la Porta del Nadal. Un any més el comerç local es va vestir de gala per a rebre aquestes dates amb força junt amb les associacions i comissions festeres de la ciutat. Una fira multiespais on, al voltant i dins del Mercat Municipal es van situar les associacions locals i les tendes d’aquest mentre que es dissenyava un itinerari pels comerços d’Albaida en les seues botigues.  En definitiva una oportunitat única per adquirir els millors productes de cara a les festes nadalenques.

La Porta del Nadal arrancava a les 10:30 amb una xocolatada amb mona i atraccions infantils. Al migida va haver dansa contemporània, a les cinc de la vesprada  “tardeo” amb el grup “Sin Rastro”, a les sis, desfilada pel circuit comercial Baketà; també es va comptar amb la visita d’un patge reial, d’Olaf i un servei de fotografies gratuïtes.

A més a més les compres realitzades durant el dia van entrar en el sortegi d’un lot de productes del Mercat Municipal. Un altre per a qui va comprar en les botigues del recorregut comercial. I com a novetat va també haver gimcana infantil per aquest itinerari. Com veiem una Fira pensada per a tots els públics i totes les edats.

Així la Porta del Nadal ja s’ha convertit en l’excusa perfecta per a començar els preparatius d’aquestes festes amb il·lusió i comboi.

La Porta del Nadal d’Albaida

Comarcal.TV

La Porta del Nadal

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés