La previsió d’ocupació hotelera a Gandia durant la primera quinzena d’agost arriba a les xifres del 2019

Reprodueix vídeo

Gandia és destinació turística de referència

La previsió d’ocupació hotelera durant la primera quinzena del mes d’agost a Gandia i platja arriba en aquests moments a un 88%, segons les dades facilitades pel departament de Turisme del consistori. Un índex molt similar al que presentava la ciutat el 2019 (abans de la pandèmia), on també es va situar prop del 90%. En el cas de Gandia, l’ocupació puja al 96% mentre que a la platja s’arriba al 87% de mitjana.

Les xifres consoliden la bona tendència que ha estat marcant Gandia com a destinació turística de referència a la Mediterrània. La previsió apunta que l’agost finalitzarà amb un percentatge d’ocupació superior a les previsions a causa de les reserves d’última hora.

Però si posem la vista enrere, sense anar més lluny, el passat cap de setmana milers de turistes un gran ventall d’activitats com ara danses valencianes, concerts, espectacles, gaming o una mascletà nocturna. El divendres 28 de juliol va tindre lloc el tancament del III Campus Musical Vicky Foods. També el dissabte 29, el Moll dels Borja va ser punt de trobada amb les activitats proposades per Nintendo Switch, on grans i menuts van poder gaudir junts. I per a tancar la nit, es van celebrar danses valencianes amb el Grup de Danses La Delicà de Gandia amb la Rondalla l’Agredolç. La nit es va rematar amb la mascletà nocturna en el passeig Rosa dels Vents.

Com veuen, el binomi turisme-cultura funciona perfectament i té gran impacte a Gandia.

Gandia és destinació turística de referència

Comarcal.TV

Gandia és destinació turística de referència

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés