La residència d’estudiants de La Vila d’Ontinyent esgota les seues places

Reprodueix vídeo

Residència d’estudiants d’Ontinyent completa

La residència per a estudiants universitaris, de Formació Professional, personal investigador i auxiliars de conversa ha esgotat les seues 8 places. Les places per al curs 2023-2024 han estat assignades a alumnat del Campus d’Ontinyent que procedeix de diverses comarques i províncies. Els quals s’instal·laran a partir del mes de setembre al immoble municipal al carrer Trinitat reformat pel consistori amb plans d’ocupació.

A més, la seua ubicació, al casc històric, permet rejovenir la zona i és el complement perfecte a la formació reglada de l’alumnat que durant l’any pot també gaudir de la programació de joventut i cultural que s’ofereix des de l’Ajuntament.

Així, la residència consta d’una superfície de 300m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 banys, a més d’una bugaderia i una terrassa. Aquest espai amb un preu de renda mensual de 80€ compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics. Com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

Residència d’estudiants d’Ontinyent completa

Comarcal.TV

Residència d'estudiants d'Ontinyent completa

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés