La rotonda d’accés al nou hospital d’Ontinyent ja du el nom del metge Francisco Martínez Belda

Reprodueix vídeo

Nomenen la rotonda d’accés al nou hospital d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha homenatjat al metge Francisco Martínez Belda en dedicar-li la rotonda d’accés al nou hospital. D’acord amb el que es va aprovar al plenari per unanimitat. L’acte, molt emotiu, ha comptat amb els parlaments de l’alcalde, Jorge Rodríguez, de dos dels seus fills, Paco i Mª Amelia, coneguda per ser la directora del Projecte Trévol i d’un dels seus grans amics, César Belda. L’acte s’ha fet esperar per falta d’espai en aquest entorn. On s’ha dedicat diversos carrers a professionals de la sanitat. I aquest passat dissabte 8 de juny ha pogut per fi materialitzar-se.

En concret “Francisco Martínez Belda” dona nom a la glorieta en la intersecció del carrer del metge José Riera Roig i del carrer del metge Rafal Rovira Tortosa, lloc que és del grat dels seus familiars.

Nascut a Ontinyent en 1930, Francisco Martínez fou un metge de gran rellevància que va treballar a la ciutat durant 29 anys. Tanmateix, per a ell, la seua prioritat van ser sempre els malalts, la qual cosa es manifestava amb una disponibilitat total per a ells. Però apart de la seua entrega fou també una gran i bona persona.

Així, Luis Martínez, les Valquíries i ara Francisco Martínez, són les últimes persones i grups de gran transcendència a la societat local que donen nom  a diferents espais d’Ontinyent.

Nomenen la rotonda d’accés al nou hospital d’Ontinyent

Comarcal.TV

Acte de nomenament de la rotonda d’accés al nou hospital d’Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés